Fusion tassen NU SCHERPER GEPRIJSD

Afdrukken

Vanwege rechtsreekse inkoop bij de producent kunnen wij de reeks tassen van het merk Fusion nu scherper geprijsd aanbieden. Dit merk kent niet alleen tassen voor trompet maar levert ook tassen (gigbags) voor trombone of bugel. Met de bijgeleverde banden zijn deze tassen ook als rugzak te dragen. Op de webshop vind u de tassen voor blaasinstrumenten (zowel koperblaasinstrumenten alsmede altsaxofoon). Zoekt u DJ tassen of tassen voor keyboard ? Deze zijn op aanvraag leverbaar. nu naar de tassen

Fusion is een Brits bedrijf gevestigd in West Yorkshire, in het noorden van Engeland. Sinds 2008 ontwerpen en vervaardigen zij hoogwaardige gigbags voor muzikanten die veel met hun kostbare instrumenten onderweg zijn. De gigbags zijn verkrijgbaar in de volgende series:

Premium-serie:

De Premium-serie biedt de ultieme gigbag voor muzikanten die uitmuntend vervoer van hun instrument nodig hebben. Onderstaand vind u enkele kenmerken van deze serie:

Urban-serie:

De Urban-serie is een slanke en subtiele tassenlijn, ideaal voor optredende muzikanten die regelmatig met hun instrumenten onderweg zijn. Onderstaand vind u enkele kenmerken van deze serie:

 FUSE-ON SYSTEEM

Als een Fusion tas een rubberen "Fuse-on"-badge toont, betekent dit dat het snel en eenvoudig kan worden bevestigd op de voorzijde van een instrumenttas met vier sterke klittenbanden, gevoerd door D-ringen. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor muzikanten die op reis zijn of een druk leven leiden en extra ruimte nodig hebben om accessoires, eten en drinken, reserve kleding of zelfs een laptop mee te nemen.

 

FUSION-FLOW-SYSTEEM

Aan de achterzijde van de Premium tassenlijn zult u dit systeem vinden, vergelijkbaar met die van een backpack, waardoor de tas erg comfortabel is om te dragen en wat voorkomt dat u het heet krijgt wanneer de tas gedragen wordt. Er zijn 2 lendensteunen en in de meeste gevallen een gevoerde heupgordel waardoor de tas stevig op zijn plaats blijft terwijl deze wordt gedragen. Er is ook een verborgen rits aan de achterzijde, met een vak waarin de rugzakriemen kunnen worden opgeslagen om deze te verbergen wanneer de tas met de hand gedragen wordt.